måndag 1 juni 2009

familjenM har blivit märkvärdig

Efter ett och ett halvt år med signaturen familjenM är jag redo att gå vidare. Jag har redan smygstartat med att sätta min nya etikett märkvärdig på de vuxenplagg som jag har skapat. Nu kommer jag fortsätta med det även på barnkläder och du hittar till bloggen här. FamiljenM bloggen kommer inte uppdateras men finns kvar som dokumentation. Välkommen!

7 kommentarer:

od Andulky sa...

Kommer inte rätt när jag klickar på länken..

Thea sa...

Jag försökt också, men det funkade inte. Och jag som var så nyfiken!!

Jes sa...

det funkar inte för mig heller!

Marie sa...

Om man ändrar lite i adressen så går det...

Men här är länken:
http://www.markvardig.blogspot.com/

Nu ska jag in och spana på alla fina kläder. :-)

mammaM sa...

Tack Marie! Nu är länken ändrad. (Vilket fiasko!) Välkomna igen. :-)

Skaparstigen sa...

Så roligt det var i fredags! Helgen var verkligen ett lyckopiller. Mailar dig nån dag ang mina grejer.

Spännande att du byter blogg. har kollat dina vuxenkläder:jättefina!

Unknown sa...

Hej.
Vi undrar om du skulle vara intresserad av att sälja dina handgjorda saker, eller om du har några secondhand saker du vill sälja, på hantverksmarknaden.com? Vi skickar med lite information nedan och hoppas att vi hör av dig snart. Webshoppen beräknas öppna den 1 november om allt går enligt planerna.
Hur fungerar det att sälja på Hantverksmarknaden.com?
När köparen har gjort en beställning skickas ett mail ut till säljaren med information om köparen. Ex. Maja ska sälja stickade tröjor, hon skickar in all information vi behöver om hennes tröjor. Hon vill lägga upp 5 tröjor i olika färger i vår webbshop och får betala 10/upplagd vara, alltså 50 kr. Vi lägger upp hennes tröjor på Webbshoppen. När köparen beställer en tröja skickar vi information om köparen till Maja.
Vem ansvarar för att köpet går igenom?
När Maja har fått köparens information tar hon själv kontakt med denne för att göra upp om köpet. Därmed är det köparen och säljaren som ansvarar för huruvida pengar förs över och varans kvalité. Om vi får information om att en säljare eller köpare har på något sätt inte uppfyllt sin del av köpet kommer vi att ta bort säljaren eller inte låta köparen handla hos oss något mera! Som säljare skriver man under ett kontrakt där man lovar att den information som står om varan på webbshoppen ska vara sann. Du som säljare bestämmer själv vilket betalningssätt som passar bäst vid försäljning.
Kostnader
Ni som vill sälja på hantverksmarknaden.com kontaktar oss på hantverksmarknaden@gmail.com. Ni får då ett formulär att fylla i med den information vi behöver av er. Vi tar ut en kostnad på 10/vara vi lägger upp som ska betalas i samband med registreringen av era varor. Vi tar ut denna kostnad för att täcka våra utgifter som webbhotell, domännamn, reklam osv. För 10/vara får din vara ligga uppe på hantverksmarknaden.com i 1 år. Om du inte fått sålt din vara inom ett år skickar vi ut ett mail och du kan då välja att ta bort din vara eller för endast 10 kr låta den vara kvar under ett år till. Om du har gjort en större produktion av en vara, (ex. stickade tröjor i likadant garn, samma färg med samma detaljer men i olika storlekar) betalar du endast 10 kr för 2, 20 kr för 4 etc.
Maila oss om du tycker att detta verkar intressant så kommer vi att skicka mer utförlig information till dig.
Varma hälsningar
Hanna och Johanna